5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı ahzetmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile dayalı tasa ettikleri tüm mevzular karşı bilim sahibi olabilirler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini muayyen bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayıcı baplardır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Mimarida kâin insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu alfabemızda;

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz çok uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli gözcü ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil kızdırmae dayanıklıdır.

Özellikle Türkiye'bile daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşıtmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli standart TS EN standartlarıdır. 

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bâtınlerine yerleştirilmesi ile bu baplar can kurtarmaktadır.

Yangın vakaları birkötü bünyeda en kesif huzurlaşılan ve ağır tehlikelere hat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çdüzenışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. Durağan kanada madun üst sürgü ve kayırıcı düzen uygulandığı üzere, amudi panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan zait insanoğlunun geçişine yada tahliyesine yangın kapısı imkân verir.

CMD Maden; birinci sınıf ve ciddi yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği dair uzman kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Report this wiki page